GALATASARAY SK TARAFTAR PLATFORMU
GALATASARAY SK TARAFTAR PLATFORMU

Yenilmez Armada için geç kalınmadı mı?


Galatasaray Spor Kulübü Üyesi Kerem Övet yazdı,

Erkek basketbolda geçtiğimiz yıl yaşadığımız felaket sezonda en büyük problemlerimizden biri yerli kalitemizin düşüklüğüydü. Maalesef ki yerli transferinde bu sezon da çok geç kaldık ve üst kalibre tüm yerlileri rakiplerimize kaptırdık. Şu anda kadromuzda eski yönetim tarafından transfer edilen Ege Arar, Canberk Kuş; sözleşmesi uzatılan Göksenin Köksal ve Eray Aydoğan; ve sözleşmesi devam eden Brock Motum var. Yerli transferinde tren kaçtı…

Artık yabancı transferinde çok üst düzey isimler getirmezsek maalesef özlediğimiz #YenilmezArmada yine hayalden öteye geçmeyecek. Şubede hala yetkili kişilerin kim olduğu da net olarak açıklanmış değil. Ayrıca CEO ve GM pozisyonları için isimleri yazılan Kerem Tunçeri ve Turgay Zeytingöz ile yapılan anlaşmalara dair de resmi bir açıklama yapılmadı.

Bana enteresan gelen başka bir şey de NEF sponsorluğuna rağmen konuşulan bütçenin 2 milyon dolar civarı olması. Bu yakın dönem Galatasaray tarihinin en düşük bütçesi olacak. Halbuki tokenlardan sırf bu yaz gelecek olan 16 milyon doların %50’si derneğe bağlı E-Spor ve Basketbolun hakedişiydi. E-Sporun maksimum harcaması 1 milyon dolar civarı olduğundan sırf tokenlardan basketbolun hakedişi yaklaşık 7 milyon dolardı. Basketbolun düşünülen bütçesine bakarsak, basketbolun tokenlardan olan hakedişini yönetimimizin mecburen futbola kaydırmak durumunda kaldığını anlıyoruz.

Diğer Yazılar